Harrastukset

Haastekisan voittaja Jylli ja Riitialan pj
Pyöräilyn voittaja Kari Huikuri.
Haastekisaan osallistujat kiersivät maapallon ympäri. Kisaan osallistui 11 kylää.
Seitsemisen markkinointi lemmikeille

Haastekisassa Luhalahti pääsi TOP 3-listalle. Yhteensä 11 kylän väki liikkui maapallon ympäri matkaa kertyi kävellen ja pyörällä yhteensä 57 519km.

TOP-3 kävelijät ajalla 1.5.-31.8.16

1. Eija Mansikkaviita, 1240 km, Kovelahti-Koveranta 2. Päivi Korpihalla 941 km, Jylli 3. Marja-Liisa Vainionpää ja Jukka Naumanen 850 km, Luhalahti.

TOP-3 pyöräilijät

1. Kari Huikuri 4158 km Luhalahti 2. Arto Juusela 2123 km, Lahdenpohja 3. Terhi Mäkkylä 1637 km, Kovelahti-Koveranta.

Luhalahdessa on hyvät harrastusmahdollisuudet kävelyyn ja pyöräilyyn sekä tietysti myös soutamiseen. Sivuteistä löytyy hyviä reittejä niin ei tarvitse kävellä asfalttitiellä. Pimeän ajan tullessa muistakaa otsalamput ja heijastinliivit.

Kuntosali 

Luhalinnan alakerrassa on kuntosalilaitteet. Kuntosali on kyläläisten käytössä.

Fresbeegolf korit

Kylän torialueella on käytössä fresbeegolf koreja 3 kpl. Koreja voi siirtää ja välimatkaa heittoihin lisätä torialueen verran. Lapsille sopiva ja mielenkiintoinen harrastus. Koreissa on myös kyläseuran kiekkoja.

Beach-volley kenttä

Kyläläisten käytössä olevalla rannalla on lentopalloverkko. Siellä voi pelata lentopalloa tai vaikka sulkapalloa kauniissa rantamaisemissa. Välineet tuotava itse.

Yleiset uimarannat

Luhalahden keskustan uimaranta, Iso-Röyhiön venerannan vieressä on uimaranta ja laituri. Röyhiön Laiskalannokassa kylätaloa vastapäätä ison tien varressa.

Seitsemisen kansallispuiston retkimaisemat

Seitsemisen kansallispuiston retkimaisemiin pääsee Luhalahden keskustasta Sisättöön menevälle tielle. Matkaa Koveron lähtöpisteeseen on n. 15 km. Luontokeskukseen tulee matkaa Koverosta 7 km. Kansallispuistossa on mahdollisuus patikoida ja retkeillä ja vaikka yöpyä teltassa. Lisäksi voi harrastaa myös melontaa. Lisätietoja: www.luontoon.fi/seitseminen