Kuvia tapahtumista

 25.11.2018

TEVANIEMEN JOULUNAVAUKSESSA LUMIAN KUUSEEN SYTYTETTIIN VALOT VALAISEMAAN KOKO KYLÄÄ. SITTEN PÄÄSIMME NAUTTIMAAN NIKULASSA GLÖGISTÄ JA PIPARISTA. SAMALLA LAULOIMME JOULULAULUJA JUSSI LAMMIN JA SINIKKA SALOVAARAN JOHDOLLA. ISO KIITOS KAIKILLE, JOTKA OLITTE JÄRJESTÄMÄSSÄ TAPAHTUMAA! 

 

 

Sunnuntaina 5.8 Tevaniemen Maamiesseurantalolla oli Tevaniemen Kyläseuran järjestämä koko perheen tapahtuma. Tapahtumassa esiintyi Supersam, Hämähäkkimies ja Olaf lumiukko. Buffetista sai monenlaisia herkkuja, kuten hattaraa. 

 

 

Nikulan rantajuhla Tevaniemen kylän rannassa 4.8.2018! Ihana ilma! Makkaralla &lättyillä herkuteltiin, musiikkia, yhteislaulua ja ihanaa yhdessä oloa upeassa kesäillassa. Parasta yhteistyötä Nikula&Tevaniemen kyläseura& Riitialan kyläseura & -peltipuusepät &Apuset

 

KUVIA 11.7.2018 VIHTATALKOISTA NIKULAN PIHASTA. REINO AALTO OPETTI /NÄYTTI MALLIA VIHDANTEON SALOIHIN. TARJOLLA OLI MYÖS LÄTTYJÄ, KAHVIA JA KASTAMISTA. KIITOKSET KAIKILLE MUKANA OLLEILLE! 

 

 

 KUVIA SIIVOUSTALKOISTA 25.4.2018

Iso kiitos osallistujille!!!!!

 

 

 NIKULAN JOULUTORILLA 9.12 MYYNNISSÄ OLI MONENMOISTA. JOULUPUKKI MYÖS SAAPUI JOULUTORILLE. TAPAHTUMASSA KYLÄSEURA LAHJOITTI KESÄLLÄ VIHTATALKOISSA SAADUN TUOTON NIKULAAN.

 Itä-Ikaalisten yhteinen Itsenäisyysjuhla Riitialan Nouskilla 2.12.2017 onnistui mahtavasti. Kiitoksia kaikille mukana olleille! Erityiskiitos järjestäjille!

 TEVANIEMEN KYLÄN JA NIKULAN JOULUVALOT SYTTYIVÄT 26.11.2017. JO KUUSI KYNTTILÖITÄ ON KÄYNYT KUKKIMAAN... VANHAKIN NYT NUORTUU KUIN LAPSI LEIKKIMÄÄN... JA HYVÄ LÄMMIN HELLÄ ON MIELI JOKAISEN... GLÖGIÄ JA PIPAREITA NAUTISKELTIIN NIKULASSA. JOULUISIA LAULUJAKIN YHDESSÄ LAULELTIIN.

 

23.4.2017 muistettiin Tevaniemessä syntyneitä nuoria isäntiä ja heidän perheitä. 

Tervetuloa Tito Arvela, Eino Peltoniemi ja Tuomas Lautamäki

 

 

 

Pekka Kiviluoma vastaanottaa iloisena frisbeegolf maalin ja kiekot
Tevaniemen kyläseura hankki frisbeegolf maalin ja kolme kiekkoa luovuttaen ne 28.3.2014 Tevaniemen koulun oppilaiden käyttöön. Opettaja Pekka Kiviluoma oli erittäin kiitollinen ja tyytyväinen lahjoituksesta ja lapset ottivat sen käyttöön jo luovutuspäivänä.